Advies en actueel

Alles over bier en de Voorburgse bierwinkel

Bokbierproeverij bij Voorburgse Bierwinkel

De herfst dient zich weer aan. En de ware bierliefhebber weet wat dat betekent: bokbier! Om de opening van het bokbierseizoen te vieren organiseren we in oktober speciale bokbierproeverijen. Schrijf je ook in voor een gezellige avond met heerlijk bokbier.

Bokbier is echt een seizoensbier. De donkere bokbieren worden vooral in oktober en november gedronken. Het wordt dan ook niet voor niks ook wel herfstbok genoemd. Van oorsprong komt bokbier uit Duitsland, maar het wordt inmiddels ook in andere landen gebrouwen. Niet in de laatste plaats in Nederland. Tijdens onze bokbierproeverij krijg je 6 bokbieren geserveerd. Voor maar € 17,50 per persoon. Iedere avond verschillende bieren, dus kom gerust meerdere keren langs!

Schrijf je in

Data

Een bokbierproeverij moet je aan het begin van het seizoen doen, zodat je precies weet welke bok je de rest van het seizoen in huis moet hebben. Daarom staat oktober bij ons in het teken van bokbier. De proeverijen worden op 4 avonden in oktober gehouden, te beginnen op vrijdag 7 oktober. Om 20:00 uur gaan de eerste bokbieren de glazen in. Verwachte eindtijd is tussen 21:30 en 22:00 uur.

  • Vrijdag 7 oktober (VOL)
  • Donderdag 13 oktober
  • Vrijdag 21 oktober (VOL)
  • Donerdag 27 oktober (VOL)

Wat kost de bokbierproeverij?

Voor € 17,50 bieden we je een gezellige avond, waarbij je 6 lekkere bokbieren geserveerd krijgt. Na afloop krijg je dan direct de mogelijkheid om je favoriete bokbieren te kopen. Je krijgt 10% korting op het bier dat je die avond koopt.

  • € 17,50 per persoon
  • 10% korting op gekochte bieren
  • Betaling ter plaatse, contant of via PIN

Inschrijven

Iedere proeverij-avond is er plaats voor 10 bierliefhebbers. Een leuke gelegenheid om met vrienden of collega’s deel te nemen. Heb je speciale wensen, of kom je voor een speciale gelegenheid, geef dat dan vooraf even door.

De proeverij gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Schrijf je in

  • Telefonisch inschrijven: 070 – 444 86 32
  • Kom langs: Wielemakersslop 8-10, in Voorburg

We pakken dit bokbierseizoen flink uit. We hebben tientallen verschillende soorten bokbier in de schappen staan. We hebben de grote bekende merken, zoals Chouffe Bok, Alfa en Gulpener herstbock. Daarnaast hebben we ook bokbier van kleinere, maar minstens net zo lekkere merken, zoals Emelisse, De Prael of BrewDog. Kan je niet naar een proeverij komen, kom dan gewoon eens langs in de winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.