Advies

We waren op TV!

Advies van René 19 maart 2017
tv-uitzending Voorburgse Bierwinkel

Afgelopen 12 maart maakte De Voorburgse Bierwinkel z’n TV-debuut. In het programma Lifestyle Experience vertelde ik over de bierwinkel, trends en onze bierproeverijen.

Een paar weken geleden maakte RTL4 opnames bij de Voorburgse Bierwinkel, om een reportage te maken over… je raadt het nooit… speciaalbier. Want, zo vindt RTL4 ook, speciaalbier koop je niet bij de supermarkt, dat koop je bij de speciaalzaak. Supertof natuurlijk dat ze ons uitkozen om die boodschap uit te dragen.

Een paar uurtjes ‘draaien’ werd teruggebracht naar 2 minuten, en wij vinden dat de Bierwinkel goed tot z’n recht komt. Wat vinden jullie?

 

Natuurlijk kwamen ook de bierproeverijen aan bod in de uitzending. Ook aan deelnemen? Schrijf je dan snel in, want zeker sinds de tv-uitzending zijn de proeverijen populair!

Dit advies kreeg je van René

  • Ik ben René Ginder en ik ben de eigenaar van de Voorburgse Bierwinkel. In 2015 werd mijn hobby mijn werk: bier. Met de adviezen die ik je hier geef, hoop ik je wat meer te kunnen vertellen over de mooie en lekkere wereld van speciaalbieren. Kom ook eens naar de winkel voor gericht advies. Tot dan. En... proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *