Advies

Woensdag 4 oktober eerder gesloten

Advies van René 4 oktober 2017

Op dierendag naar De Voorburgse Bierwinkel? Tuurlijk, dat kan! Maar dan wel tot 17.00 uur, in plaats van 18.00 uur. Morgen zijn we weer gewoon de normale tijden geopend!

Lees verder

Nu! Even! Niet! (we zijn op vakantie)

Advies van René 28 juli 2017

Je hebt je collega’s een fijne vakantie gewenst, en zelf ben je misschien ook al wel aan het inpakken voor een paar weken Frankrijk, Italië of -pak ‘m beet- Peru. Wij zijn in ieder geval al wel op vakantie. Tot 8 augustus is er even geen bier te krijgen aan de Wielemakersslop.

Lees verder
tv-uitzending Voorburgse Bierwinkel

We waren op TV!

Advies van René 19 maart 2017

Afgelopen 12 maart maakte De Voorburgse Bierwinkel z’n TV-debuut. In het programma Lifestyle Experience vertelde ik over de bierwinkel, trends en onze bierproeverijen.

Lees verder
bier voor vrouwen

Bier voor vrouwen

Advies van René 5 juli 2016

In de Voorburgse Bierwinkel komen steeds vaker vrouwen een biertje kopen voor zichzelf. Is de tijd dat bier vooral een mannendrank was voorbij?  Tijd om op onderzoek te gaan. We stellen Marjon (47), die regelmatig langskomt voor een speciaal biertje, een paar vragen over bier en vrouwen.

Lees verder
Bier met carnaval

Carnaval met speciaalbier

Advies van René 31 januari 2016

Als er 2 dingen goed hand-in-hand gaan, dan is het wel carnaval en bier. Maar als je eens wat anders wil dan een 13-in-een-dozijn pilsje, dan kan je ook eens een speciaalbiertje proberen.

Lees verder
proeverije_eind_januari

Bierproeverijen geslaagd!

Advies van René 30 januari 2016

Begin dit jaar organiseren we in totaal 6 bierproeverijen bij ons in de winkel. Na 2 proeverijen kunnen we al wel een tussenstand opmaken: zeer geslaagd! En dan krijgen we er dus nog 4!

Lees verder
Bier inschenken

Bier inschenken: zo doe je dat

Advies van René 24 januari 2016

“Wil je er een glaasje bij?” – “Nee joh, het zit toch al in glas?” FOUT! Om goed van speciaalbier te genieten is drinken uit een glas eigenlijk een must.

Lees verder
Bier voor kerst

Fijne kerst… met bier!

Advies van René 16 december 2015

Het was een mooi jaar voor de Voorburgse Bierwinkel; wij zagen het levenslicht! We hebben fijne mensen ontmoet, advies gegeven en veel over bier kunnen vertellen. Daar zijn we blij mee! Daarom wensen wij al onze klanten een geweldige kerst. Met als virtueel kado voor onder de boom, advies voor lekker bier met kerst!

Lees verder
Embrasse, te koop bij de Voorburgse Bierwinkel

Embrasse, bier uit een whiskyvat

Advies van René 16 november 2015

Wij van de Voorburgse Bierwinkel hebben wel wat met bier. Maar als bier in het brouwproces een kortstondige affaire aangaat met whisky, dan worden we misschien nog wel een beetje blijer. Dus van Embrasse worden wij blij.

Lees verder
Bier voor Halloween: pumpkin head van brewdog

Bier voor Halloween – Pumpkin Head

Advies van René 14 oktober 2015

Trick or treat! Halloween kennen we vooral uit Amerikaanse speelfilms, al dan niet met gillende cirkelzagen en psychopatische klasgenoten. Maar ‘allerheiligenavond’ wordt ook steeds meer gevierd in Nederland. Wij vinden: met bier!

Lees verder
Previous Posts